Institut de Ensenyança Secundaria Enric Valor

IDIOMES

Notícia

Programa de recuperació i utilització educativa de pobles abandonats

07/06/2013

Imagens Notícia
imagen

El Ministeri d'Educació ha convocat un Programa de recuperació i utilització educativa de pobles abandonats destinat a l'alumnat de tercer i quart curs d'Educació Secundària Obligatòria, programes de qualificació professional inicial i Batxillerat.

És un projecte educatiu que pretén un acostament a la vida rural dels joves que, en la seva majoria, viuen en un món urbà, brindant-los la possibilitat de comprendre la necessitat d'un canvi d'actituds per a assegurar l'equilibri futur de l'home amb el seu entorn. Oferix alternatives, models d'actuació i relació que afavoreixen el desenvolupament personal dels participants.

Contempla diversos àmbits de treball tals com: l'educació ambiental i el reconeixement de l'important paper que juga el medi ambient en la vida de les persones i, evitar la seva deterioració, l'àmbit de la salut, de la recuperació arquitectònica i cultural, i de l'animació i convivència.

Es desenvolupa en tres pobles: Búbal (Huesca) pertanyent al Govern d'Aragó i Umbralejo (Guadalajara) i Granadilla (Càceres) adscrits al Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient - Organisme Autònom Parcs Nacionals, a través del Patrimoni de l'Estat.

El termini per presentar la sol·licitud de participació és fins al 18 de juny.

Autor: Jorge Fernández González Enviar correo al redactor

Arxius
Enllaços relacionats