Institut de Ensenyança Secundaria Enric Valor

IDIOMES

Notícia

Es busquen gegants: un projecte per fomentar l'activisme a la joventut valenciana.

19/04/2023

Imagens Notícia
Es busquen gegants

Es busquen gegants

Es busquen gegants

Els joves del nostre centre han desenvolupat set campanyes i tres d’elles seran exposades als polítics.

Es busquen gegants: un projecte per fomentar l'activisme a la joventut valenciana, de Jovesólides, per al nostre alumnat de 3r d’ESO, i ara sols falta exposar el resultat a les autoritats polítiques el proper divendres 21 d’abril a València.

Els joves del nostre centre han desenvolupat set campanyes i tres d’elles seran exposades, propostes compartides de visibilitat de la realitat social, econòmica i política per reivindicar la protecció dels Drets Humans.
Ja tenim més cartells exposats a l’entrada del centre.


Es parla dels joves com l'esperança del futur i es vincula a la joventut amb l'apatia o la insolidaritat, però cada vegada més aquest col·lectiu alça la veu i reclama el seu lloc al present.

A través d'aquest projecte, l'entitat fomenta la sensibilització dels joves respecte a l'incompliment dels drets humans, acords i pactes internacionals que en ple segle XXI generen desigualtat i injustícia a diverses parts del món. I a més, els acompanyarà i formarà com convertir-se en activistes per un món millor.

Es busquen gegants és un projecte finançat per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica. #SeBuscanGigantes a les xarxes socials.

https://jovesolides.org/jovesolides/lse-buscan-gigantes-un-proyecto-para-fomentar-el-activismo-en-la-juventud-valenciana

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor

Enllaços relacionats