Institut de Ensenyança Secundaria Enric Valor

IDIOMES

Notícia

Orientació per a cicles. Taller de fauna i flora, cicle Alcoi, i Cicles esportiu i agrari d’Onil.

04/04/2023

Imagens Notícia
Cicles

Taller

Orientació per a cicles. Dins de les XX Jornades de la Salut i la Convivència del 3,4 i 5 d´abril de 2023

Taller de fauna i flora, informació del Cicle en Educació i Control Ambiental (ECA)amb  Maria Isabel Quiles,  cap de departament de seguretat i medi ambient de l´IES Pare Vitòria d´Alcoi. 4t ESO.
Realització d’una xerrada i tallers sobre el cicle formatiu de grau superior en Educació i Control Ambiental (ECA). El taller serà d’empremtes de fauna silvestre en argila, identificació d’espècies de fauna i flora a l’aula, joc sobre el canvi climàtic, altres aspectes d’actualitat o jocs sobre activitats de supervivència en la natura.

Cicles esportiu i agrari, informació dels cicles de l´IES La Creueta d´Onil, 4t ESO.
Informació sobre el títol de tècnic en guia en el medi natural i de temps lliure, informació sobre el títol de tècnic superior en ensenyament i animació socioesportiva, informació sobre el títol de tècnic en guia en el medi natural i de temps lliure, informació sobre el títol de tècnic superior en ensenyança y animació socioesportiva, fpb agrojardineria i composicions florals, g.m. aprofitament i conservació del medi natural, g.s. gestió forestal i del medi natural.

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor