Institut de Ensenyança Secundaria Enric Valor

IDIOMES

Notícia

IV Jornades de Portes Obertes

26/03/2021

Imagens Notícia
IV Jornades de Portes Obertes

El nostre centre celebra les IV Jornades de Portes Obertes on-line.

Des de que començarem a realitzar aquestes jornades ja fa quatre anys, la idea d'aquestes era mostrar a la comunitat educativa tot allò que fem al nostre centre.
El curs passat no es van poder realitzar de cap manera donat l' incipient brot de la pandèmia. I enguany no es poden fer de forma presencial per raons òbvies. La pandèmia no ens permet mostrar a les aules, als corredors o als patis del nostre centre tot allò que realitzem durant el curs amb el nostre alumnat, però ho podem fer a distància, com hem aprés i realitzem sovint des de fa un any.

Així no volem perdre l'oportunitat de compartir des dels diversos departaments que han creat diversos vídeos i presentacions per il·lustrar la tasca docent del professorat.

Les xarxes socials han esdevingut un canal primordial de comunicació, d'il·lustració i de vivència de la nostra activitat quotidiana, un escaparate en definitiva que pretén transmetre una idea de les activitats, dels valors i de l'ambient que es respira al nostre centre.

Cada departament ha realitzat lliurement la presentació de la seva idiosincràcia, del seu tarannà, de les assignatures, continguts, interessos, activitats,o tallers, en definitiva de tot allò que realitzen durant el curs.

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor