Institut de Ensenyança Secundaria Enric Valor

IDIOMES

Notícia

Lliga de debat 2021

23/02/2021

Imagens Notícia
Lliga de debat

Lliga

La fase local de la Universitat d'Alacant ha estat hui dimarts 23 de febrer.

La fase local de la Universitat d'Alacant ha estat hui dimarts 23 de febrer. El nostre centre participa a la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat #lligadedebat de la Xarxa Vives d'Universitats.

Han fet una gran participació i han representat al centre fantàsticament.

Estem molt contents, han treballat moltíssim i ho han fet molt bé.

@xarxavives
@xarxa_vives

La Xarxa Vives d'Universitats és una institució sense ànim de lucre que representa i coordina l'acció conjunta de 22 universitats.
La finalitat de la Xarxa Vives és potenciar les relacions entre les institucions universitàries de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya del Nord, Andorra i Sardenya, i també d'altres territoris amb vincles geogràfics, històrics, culturals i lingüístics comuns, per tal de crear un espai universitari que permeta coordinar la docència, la recerca i les activitats culturals i potenciar la utilització i la normalització de la llengua pròpia.

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat és una competició d'oratòria en la qual diversos equips d'estudiants de 4t d'ESO, batxillerat i cicles formatius de diferents centres docents debaten sobre un tema polèmic i d'actualitat. L'objectiu de la Lliga és fomentar les competències transversals dels estudiants mitjançant l'ús de la paraula i crear un espai de formació on s'utilitza el català com a llengua vehicular.

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor