Institut de Ensenyança Secundaria Enric Valor

IDIOMES

Notícia

Nou any

06/01/2021

Imagens Notícia
2021

2021

A tota la comunitat educativa de l'IES Enric Valor de Castalla
Feliç any nou.
Com sabeu la situació epidemiològica en Castalla és complicada i el repunt de casos positius ens obliga a extremar les precaucions, però no a suspendre l'activitat lectiva, els centres educatius, almenys fins ara, han sigut espais segurs.
I encara que Castalla estiga en situació de confinament, tornarem a obrir les portes del centre, amb energies renovades però sense oblidar les mesures sanitàries contemplades al pla de contingència del Centre i que aquest propers dies hem de respectar encara més si cap:
NO s'ha d'acudir al centre educatiu si es presenta a casa qualsevol simptomatologia (febre, tos, sensació de falta d'aire, mal de gola, pèrdua de l'olfacte, pèrdua del gust, dolors musculars, diarrees, dolor toràcic o cefalea) que poguera estar associada amb la COVID-19.
NO s'ha d'acudir al centre educatiu si algun dels convivents presenta qualsevol simptomatologia o està a l'espera dels resultats de la prova PCR.
Si es produeix la confirmació amb infecció activa per COVID-19, la persona o els familiars informarà el centre educatiu del resultat de prova positiva, el més aviat possible.
Al centre es respectarà la mascareta, es mantindrà la distància de seguretat i higiene de mans.
És important que totes les famílies tinguen accés a web família ja que és el canal oficial de comunicació i revisar-lo amb freqüència per possibles notificacions.
Es facilitarà a l'alumnat i personal docent els salvoconductes necessaris.

Agraïm la vostra col·laboració, estem a la vostra disposició per a resoldre qualsevol dubte.

Salutacions

Ana G. Alvite
Directora
IES ENRIC VALOR

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor