Institut de Ensenyança Secundaria Enric Valor

IDIOMES

Notícia

Informació Coronavirus

12/03/2020

Imagens Notícia
Recomanacions coronavirus

La Conselleria manté informats els centres educatius i els diferents agents de la comunitat educativa mitjançant la comunicació de recomanacions i procediments

La situació d'emergència sanitària provocada pel coronavirus ha fet que la Mesa Interdepartamental per a la Prevenció i Actuació front al Coronavirus haja determinat l'ajornament de les festes de Falles i de la Magdalena. En aquest context, la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha informat a les direccions dels centres educatius del fet que el calendari escolar no preveu cap modificació i, que no podrem prendre de manera unilateral cap mesura relacionada amb la malaltia sense tindre la supervisió de les autoritats del departament de Salut Pública de la Generalitat.
En el cas que en un centre educatiu algun membre de la comunitat educativa presentara símptomes característics de la malaltia i haguera estat en una zona de risc, o exposat a un cas confirmat de COVID-19, hauria de contactar amb el número de telèfon habilitat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, 900 300 555, i informar-ne. Els serveis mèdics li diran com s'ha d'actuar.
Si arriba el cas i es confirmara que una persona membre de la comunitat educativa donara positiu en COVID-19, el departament de Salut Pública es posaria en contacte amb la direcció del centre i s'establirien les mesures que s'hi haurien d'adoptar de manera immediata.

Autor: Ana García Alvite Enviar correo al redactor