Institut de Ensenyança Secundaria Enric Valor

IDIOMES

Notícia

Erasmus +, K101, Curs "Dealing with cultural diversity in class"

03/11/2019

Imagens Notícia
Erasmus +

Messini

Curs

Estadi de Messini

Projecte Erasmus +"PER UN NOU MARC EUROPEU  D'EDUCACIÓ INCLUSIVA I INTERCULTURAL A TRAVÉS DELS ELEMENTS TRANSVERSALS"

Erasmus +. Acabada amb èxit la tercera mobilitat del K101, 2019-2021 del nostre centre.
El professor Joan Camarasa ha estat certificat del curs " Dealing with cultural diversity". A Kalamata, Grècia.

Un curs molt interessant on el que més destaca sense dubte és la posada en comú i aprofundiment de temes, reptes i solucions als mateixos plantejaments sobre diversitat a països tan llunyans gogràficament com Finlàndia-Estònia i Grècia- Espanya, un vertader encontre europeu Nord-Sud, però tan propers amb realitats i questions tan similars.

Els continguts del curs milloraran sense dubte la pràctica docent, la configuració d'activitats i la resposta a preguntes sobre diversitat, en un ample sentit, com és la societat europea actual i que cada vegada va a ser més diversa i plural.

L' aprofitament d'aquesta diversitat per enriquir, sumar i la seua apreciació profunda per crear una societat més cohesionada i inclusiva en definitiva.

I com a colofó brillant del curs la visita a Messini, antiga polis dels grecs, a la regió sud del Peloponès, va servir per confeccionar una possible visita escolar, amb activitats, tallers, i suggerents dinàmiques, aprofundint en aspectes culturals i de convivència.
Soberbis vestigis i esplèndida mostra de la civilització hel.lènica.

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor