Institut de Ensenyança Secundaria Enric Valor

IDIOMES

Notícia

Erasmus +, continua la segona mobilitat del K101 a Heraklion, Grècia

30/08/2019

Imagens Notícia
Erasmus +

Knossos

Erasmus +

El príncep dels lliris

El projecte K101, Per un nou marc europeu d'educació inclusiva i intercultural a través dels elements transversals.

Erasmus+ , a Heraklion, Grècia, la professora Ana López continua amb la segona de les mobilitats del projecte Erasmus + K101 del nostre centre.

Ací admirant les empremtes de la cultura minoica o cretense al palau de Knossos i al museu. Ana està compartint i aprenent amb docents de tota Europa experiències didàctiques per portar al nostre centre.

La formació consisteix en un curs d'història de l'art dins del seu context, i estudis d'aprenentatge en els museus, impartit  a Heraklion, capital de l'illa grega de Creta.
Ana està aprenent tècniques educatives creatives i divertides per abans d'anar al museu amb els alumnes per a que els resulte més atractiva la visita.

El curs pretén introduir els participants en els temes socioculturals històrics dins d'un marc artístic i els relaciona amb l'estètica contemporània. Ademés, el curs intenta permetre que els participants reconeguen i es comprometen amb la resposta artística a les influències polítiques, filosòfiques i econòmiques del món actual i passat.

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor