Institut de Ensenyança Secundaria Enric Valor

IDIOMES

Galeria

Acte de fi de curs 2022-2023 i graduació amb l’entrega d’Orles a l’alumnat de 2n de batxillerat.

27/05/2023

Va tindre lloc anit a l’auditori de Castalla en el marc d’una excepcional cerimònia.

Acte de fi de curs 2022-2023 i graduació amb l’entrega d’Orles a l’alumnat de 2n de batxillerat de l’IES Enric Valor de Castalla.

Va tindre lloc anit a l’auditori de Castalla en el marc d’una excepcional cerimònia organitzada al detall per Nayra García, alumna de batxillerat, sempre entusiasta i motivada.
L’acte va estar presentat per Èlia Garcia i Víctor Català, que donaren pas al divertit ball de l’alumnat recreant la mítica pel·lícula Grease.

Va ser patent l’elegància dels i de les alumnes que amb l’alegria d’acabar el curs i d’acabar l’etapa van gaudir molt de la nit.

L’acte va ser solemne pels diversos discursos com el de la nostra directora Ana Garcia Alvite, i de les tutores, Sònia Castelló, que va preferir dedicar-los un vídeo amb fotografies i el discurs de Sonsoles Luna.
La directora també va fer entrega d’un diploma acreditant les matrícules d’honor per a les tres alumnes més brillants, Carmen Beneito Santiago, Claudia Llerena Berbabeu i Sara Mora García, enhorabona.

L’acte va comptar amb l’extraordinària actuació de ball modern de l’alumna Carmen Alós, que va ser realment impressionant.
Per finalitzar i com a representant de l’alumnat, Jorge Javier Córcoles va fer un excel·lent discurs per acomiadar la etapa de batxillerat i el seu pas per l’IES Enric Valor de Castalla, agraint el professorat i les famílies tot el suport.

Gràcies per la col·laboració del M I Ajuntament de Castalla i per la presència del senyor Alcalde i del senyor regidor de cultura.

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor