Institut de Ensenyança Secundaria Enric Valor

IDIOMES

Galeria

L’ excursió a la Font Roja, 3r ESO.

17/11/2022

Per treballar els continguts de llengua, vocabulari i mediambientals.

El departament de Valencià ha organitzat una activitat per a 3r d'ESO dijous dia 17 de novembre.Es tracta d'una excursió a la Font Roja per treballar els continguts de llengua, vocabulari i mediambientals que l'alumnat està aprenent amb la lectura del llibre de l'autor alcoià Jordi Raül Verdú, a qui ja coneixen de l'any passat.

Entre els objectius pretenem que l’alumnat conega i valore el paisatge i l'entorn per desenvolupar actituds responsables amb el nostre entorn, les serres, el patrimoni mediambiental, tradicional, cultural... a propòsit d'aquest parc natural en el qual descobriran endemismes de flora, curiositats dels teixos, la fauna autòctona, història d'alguns oficis antics vinculats a les muntanyes... i la importància de la llengua arrelada al medi.

Certament hem triat la millor època per visitar aquest paratge natural de bosc mediterrani : inici de la segona quinzena de tardor, com més tonalitats hi ha, la natura està entrant en el període hivernació i oportunament després d'aquestes pluges tan benefactores.

Cal recordar que estem en una activitat de classe en què aprendrem molta informació, conceptes i valors transversals: llengua, geografia, ciències naturals, historia, botànica, fauna.... i que ens trobarem en un dels millors paratges naturals que conservem, per la qual cosa hem de comportar-nos amb el màxim respecte a l'entorn i al medi.

Gaudim de la natura i ens resulta una experiència inoblidable.

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor