Institut de Ensenyança Secundaria Enric Valor

IDIOMES

Galeria

Final de curs

30/07/2021

Què passeu molt bon estiu, descanseu perquè en setembre necessitem tornar amb energia renovada.


Ara que acaba juliol, podem dir que aquest curs tan convuls i difícil, s'ha acabat. Conviure amb la COVID ens ha obligat a canviar i adaptar moltes de les nostres rutines i hàbits, però, ens hem de quedar en el que hem aprés, perquè aquesta pandèmia ha posat de manifest que la normalitat no existeix, sinó que la construïm dia a dia, que cada dia és una nova oportunitat per explorar els nostres límits, fora de la zona de confort, i que inclús dels pitjors moments o situacions es pot eixir i tirar endavant amb el esforç de tota una comunitat educativa.

La pandèmia ocasionada pel COVID-19 ens ha obligat a una organització extraordinària i excepcional durant aquest curs, i el curs vinent haurem de conviure, altra vegada, amb la incertesa de com evolucionarà la pandèmia, però amb els coneixements i pràctica que dona l'experiència viscuda enguany.

Aquest mes de juliol hem estat preparant el centre per al curs vinent, hem organitzat els aspectes habituals acadèmics i administració, i també revisant les instal·lacions per a procurar la màxima seguretat sanitària. Per al curs vinent es mantenen les mesures higièniques bàsiques: l'ús obligatori de mascareta, mantenir la distància de seguretat de 1,5 m, evitar aglomeracions i mantenir una correcta higiene de mans.

Si continuem amb l'esforç fet per totes i tots durant aquest curs, aconseguirem reprendre i mantenir l'activitat presencial, al igual que aquest curs que acaba, en el que tot l'alumnat ha pogut assistir al centre, no hem tingut que tancar cap aula, i hem mantingut la qualitat en l'ensenyament pròpia del centre.

El curs 2021-2022 exigirà de tota la comunitat educativa un renovat esforç i compromís, per a que, entre totes i tots, aconseguim un entorn escolar segur en el que es puguen desenvolupar les classes, minimitzant al màxim el risc.

Traslladar l'agraïment a tota la comunitat educativa, pel seu suport, al claustre de professors i tot l'alumnat per la seua responsabilitat i compromís, gràcies per respectar totes les normes que hem imposat, que han sigut moltes. També donar l'enhorabona a l'alumnat de 4t i 2n d'FPB pel seu fi d'etapa i a l'alumnat de 2n de Batxillerat pels excel·lents resultats de l'EBAU.

Ara tanquem l'institut fins setembre, amb la satisfacció d'haver arribat fins on estem i poder continuar, perquè com va dir Nelson Mandela "sempre pareix impossible, fins que es fa".

Què passeu molt bon estiu, descanseu perquè en setembre necessitem tornar amb energia renovada.

Una abraçada


Ana G. Alvite
Directora
IES ENRIC VALOR
Castalla. Alacant

Autor: Joan Camarasa Vendrell Enviar correo al redactor