Institut de Ensenyança Secundaria Enric Valor

IDIOMES

Galeria

II Jornada de Portes Obertes del nostre centre

31/05/2019

Celebrada el 31 de maig de 2019.

L´IES Enric Valor de Castalla va celebrar per segon any consecutiu la II Jornada de Portes Obertes el passat divendres 31 de maig.
Una idea del claustre per sumar-se al descobriment i aplicació de novetats i innovacions que un centre del segle XXI requereix.
Es tractava de mostrar el centre a mares , pares, alumnes , en definitiva fer partícip a la comunitat educativa i a la població de Castalla del que es fa al centre durant l´any.
Alumnes mostrant els seus projectes i treballs realitzats durant el curs que prompte acabarà i organitzats per departaments assessorats pels seus professors ompliren el centre d´il·lusió i satisfacció per la feina ben feta.
És també una oportunitat òptima per mostrar les instal·lacions, departaments , línies de treball i que fer diari a mares i pares i sobretot als dels nous i noves alumnes que el pròxim any comencen els seus estudis al centre, tant a 1r d´ESO com a 1r de Batxillerat.
Una vesprada que va comptar amb la presència excepcional d´Onda 15 Castalla, la ràdio que durant totes les Jornades va entrevistar i explicar el que estava ocorrent al centre educatiu on s´havien desplaçat ex professo , alumnes i professors van anar desgranant les seus apreciacions i transmetent entusiasme i alegria per formar part d´un projecte tan enriquidor com és el que es realitza a l´IES Enric Valor de Castalla.
La passió per l´educació de docents i alumnes es plasma en activitats com aquesta , que l´IES Enric Valor junta als altres projectes en marxa per dinamitzar i motivar alumnes amb l´objectiu d´augmentar les possibilitats de que passe el que volem que passe ,l´èxit en la formació dels nostres alumnes, que és en suma l´objectiu de l´educació. Innovacions tecnològiques, metodologies actives , participació en Erasmus +, club de lectura, foment de lectura o dinamització de la convivència entre altres sumat a la sempre atenció dels professors que atorguen a cada curs, cada grup.
Una Jornada de diversió i descobriments que va ser possible gràcies a la comunitat educativa i al Molt Il·lustre Ajuntament de Castalla, i al seu alcalde i el regidor d´Educació, que van col·laborar com sempre ho fan per a que fora tot un èxit.
Moltes gràcies a tots.

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor