Institut de Ensenyança Secundaria Enric Valor

IDIOMES

Galeria

GALA DE SOLIDARITAT A L'AULA

03/11/2009

El 3 de novembre es va celebrar la Gala de Solidaritat a l'Aula, una trobada de tots els membres de la Xarxa de Centres Educatius Solidaris.

L'acte va ser al Pavelló Esportiu de la Fonteta de Sant Lluís i va ser conduït per Carolina Bueno, presentadora dels informatius de C9.
A la part institucional es van lliurar els premis del curs 2008-2009 i es va donar la benvinguda als 21 centres nous que enguany s'han adherit al programa Solidaritat a l'aula.
A continuació va començar l'espectacle amb Àlex i Eva, alumnes de la segona edició de FAMA. Van ballar dos coreografíes i una mini masterclass per als assistents.
Un grup de joves ballarins professionals crearen un espectacle de percusió i dos xics van fer un grafiti generant murals amb les paraules INTEGRACIÓ, DIVERSITAT i VOLUNTARIAT. També es va fer una exhibició de BMX i SKATER.
A aquesta activitat extraescolar totalment gratuïta van assistir els grups de 2n ESO C, 3r ESO B, 4t ESO A, 4t ESO PDC i 2n de PQPI, grups amb millor puntuació del programa ECOCLASSE.

Autor: Beatriz Toledo Jiménez Enviar correo al redactor