Instituto de Enseñanza Secundaria Enric Valor

IDIOMAS

Noticia

Erasmus en Porto

05/08/2023

Imagenes Noticia
.

im

.

Porto

Classes

Curs

Porto

p

Curs de resolució de conflictes de la professora Susana Carrión

Aquesta és la penúltima de les mobilitats del projecte Erasmus i s'ha realitzat emprant només transport sostenible per tal de visibilitzar les diferents alternatives que hi ha i per seguir l'espertit de sostenibilitat d'Europa.

El conflicte és una part més de la nostra vida i entendre'l , comrenent els tipus, les causes i com gestionar-ho, és una eina fonamental. En aquest curs, s'han aprés diferents estratègies per entendre el conflicte com a una oportunitat per poder millorar. Compartir experiències amb companys d'altres països ens permet tindre una visió més ampla i oberta.

Com moltes ciutats europees, Porto és una ciutat antiga, que compta amb un ampli patrimoni històric, encara que durant les darreres dècades ha estat sotmesa a una àmplia modernització. Compta amb el metro més llarg de Portugal, que cobreix no només el centre, sinó també zones de la seva àrea metropolitana.
Des de molt antic hi ha una rivalitat entre Lisboa i Porto. Diuen que aquesta ciutat té un cert aire britànic, des que s'hi van assentar comerciants de vi anglesos. Un refrany popular diu: «Lisboa es diverteix, Coïmbra estudia, Braga diu i Porto treballa».

Autor: Susana Carrión Monllor Enviar correo al redactor

Archivos
Volver