Instituto de Enseñanza Secundaria Enric Valor

IDIOMAS

Noticia

El projecte Documòbil.

13/06/2023

Imagenes Noticia
El projecte Documòbil.

El projecte Documòbil.

Un projecte impulsat per la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Castalla.

El projecte Documòbil. Un projecte impulsat per la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Castalla.

Amb aquest projecte es tracta de treballar la prevenció de la violència de gènere i promocionar les relacions basades en la igualtat en les relacions entre adolescents, utilitzant canals més pròxims a la seua realitat i llenguatge. Consta de teoria audiovisual i de gènere, producció, rodatge i edició.

Documòbil, perspectiva de gènere pels joves de l'IES Enric Valor de Castalla.

Els curtmetratges que conformen l'edició de Documòbil a la projecció organitzada des de la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Castalla amb el suport del Pacte d'Estat Contra la Violència de Gènere.

Els curtmetratges han estat rodats en format cinematogràfic.
Documòbil són tallers i cursos audiovisuals que, a través de la creació audiovisual, prevenen de les relacions desiguals entre joves estudiants dels centres de secundària. És una iniciativa que promou les relacions interpersonals basades en la igualtat i conviden l'alumnat a reflexionar sobre les desigualtats de la societat. Els tallers desenvolupen la formació en matèria de gènere, en igualtat, en la prevenció de la violència masclista i potencia la creativitat i la inquietud.
Cada curtmetratge aprofundeix en una realitat que es projecta per aprofundir en la prevenció de la violència de gènere des de la perspectiva juvenil des de les seves vivències i amb el llenguatge propi. La filmació dels curtmetratges s'ha fet sota els estàndards de qualitat cinematogràfica.

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor

Volver