Instituto de Enseñanza Secundaria Enric Valor

IDIOMAS

Noticia

L'Associació DESPERTAR Castalla i comarca celebra la XIII Gala Despertar amb l’alumnat del centre.

13/12/2022

Imagenes Noticia
Despertar

Despertar

Moltes gràcies a l’associació i a tots i totes els i les que han fet possible que haja estat un èxit.

L'Associació DESPERTAR Castalla i comarca celebra la XIII Gala Despertar amb l’alumnat de Castalla.
Moltes gràcies a l’associació i a tots i totes els i les que han fet possible que haja estat un èxit. També felicitem pel seu comportament al nostre alumnat.

Després de dos anys sense poder celebrar-la, l’Associació DESPERTAR de Castalla i comarca celebra la XIII Gala Despertar, a l’Auditori de Castalla, per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Amb el tema «Viatja amb Nosaltres», aquest any l’ entitat federada s'endinsa en una classe de geografia on presentaran els diferents països i continents a través de la seva música i els seus balls. Tot això representat per les persones usuàries.


Associació DESPERTAR és una associació sense ànim de lucre per a l'atenció de persones amb discapacitat física, psíquica i sensorial de Castalla i Comarca. Inicia la seva trajectòria el 1979 amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i les famílies. En el transcurs d'aquests 43 anys d'activitat, el nombre de socis/sòcies ha anat variant fins a comptar actualment amb més de 140. També s'ha realitzat una incorporació gradual de professionals com Treballadora Social, Psicòlogues, Educadores, Integradora Social i Administratiu . L'associació realitza activitats lúdiques, d'atenció, intervenció, informació, assessorament i formació de les persones amb discapacitat i així com l'atenció, el suport i l'orientació a familiars. L'any 2010 i després de la realització durant tres anys de cursos de formació ocupacional, Despertar va crear Integració Laboral Despertar, S.L.U. (ILADE) per a la integració laboral d'aquest col·lectiu i el 2014 aquesta empresa va ser qualificada com a Centre Especial d'Ocupació i consta al registre de Centre Especial d'Ocupació amb el núm. 259. Actualment treballen persones amb discapacitat física, sensorial i psíquica. A més, a partir d'aquest any 2016 també són Entitat de Voluntariat i des del 2019 disposem de Visat d'Igualtat

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor

Volver