Instituto de Enseñanza Secundaria Enric Valor

IDIOMAS

Noticia

NO HE OBTINGUT PLAÇA EN FP. QUÈ PUC FER?

22/07/2022

Imagenes Noticia

Ací teniu unes orientacions per aquell alumnat que ha participat en el procés d'admissió a cicles formatius de Grau Mitja i no ha obtingut plaça i/o està en llista d'espera.

1.- Esperar a la gestió de la llista d'espera La primera setmana de setembre: El centre on has sol·licitat plaça contactarà amb tu.

2.- Període per a assignar les places vacants sobrants: Els centres convocaran 2 fases d'adjudicació de vacants:
Fase 1: del 6 al 15 de setembre (només podran accedir les persones interessades que hagen participat en el procediment d'admissió).
Fase 2: resta de vacants: del 14 de setembre al 8 d'octubre (podrà accedir qualsevol persona interessada que cumplixca els requisits d'accés)
Si es trobes en una d'aquestes situacions pregunta en secretària del centre on desitges cursar estudis per a una major informació.

3.- Anar a l'oficina de LABORA d'Ibi per a inscriure't com a demandant d'ocupació i de formació: Av. de Juan Carlos I, 13, 03440 Ibi, Alicante. Telèfon: 965 69 52 20

4.-Consulta en l'Agència de desenvolupament Local o amb la Tècnica de Joventut de Castalla , quines opcions més de formació tens a la teua disposició. Consultar els horaris de l'ADL i Tècnica de Joventut a l'ajuntament de Castalla
Telèfon: 966 56 08 10

5.- Consultar en la pàgina de Conselleria si hi ha acadèmies privades que impartisquen el cicle d'FP en què estàs interessat. https://ceice.gva.es/es/web/formacion-profesional/oferta1

Autor: Ana García Alvite Enviar correo al redactor

Volver