Instituto de Enseñanza Secundaria Enric Valor

IDIOMAS

Noticia

Continua la Jornada de disseminació Erasmus + al nostre centre.

06/07/2022

Imagenes Noticia
Erasmus

Segon dia en la que el professorat participant a les mobilitats Erasmus + de l'IES Enric Valor mostren al claustre de professors i professores el contingut de les seues estades als diferents cursos de formció a Europa.

Hui era el torn dels cursos, es a dir, el professorat que ha realitzat cursos de formació. Formacions diverses que inclouen cursos de llengua, cursos de metodologia, de temes culturals, de pràctiques docents, d' inclusió i tot allò que ens puga inspirar per a tenir impacte en el nostre centre.

Aquest és el principal objectiu dels programes Erasmus +, crear impacte en els centres escolars participants.

El professorat que va anar a Finlàndia, Irlanda, Itàlia i Grècia ha explicat tot el programa dels dies de les mobilitats, els continguts del mateix i fent especial incidència en allò més cridaner des del punt de vista del nostre sistema educatiu, o la nostra pràctica docent.

Aquestes activitats tenen en la disseminació de la tasca Erasmus + el seu principal propòsit. També serveixen per animar al claustre a participar en ell elles i en definitiva crear projecte Erasmus per engrandir la dimensió europea del Enric Valor de Castalla.

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor

Volver