Instituto de Enseñanza Secundaria Enric Valor

IDIOMAS

Noticia

Els exàmens A2 d'anglés es van realitzar el passat dia 9 i 10 de febrer.

21/02/2022

Imagenes Noticia
A2

Donem l'enhorabona als que han aprovat la prova

Els exàmens A2 d'anglés es van realitzar el passat dia 9 i 10 de febrer.
El nivell A2 d'anglés és el segon nivell del Marc europeu comú de referència (MECR), que defineix els diferents nivells d'un idioma establits pel Consell d'Europa. En llenguatge col·loquial, aquest nivell es pot descriure com a "bàsic" en el sentit de "Parlar anglés bàsic". La paraula oficial en anglés que descriu aquest nivell en el MECR és "*elementary", que significa el mateix: és la base. En aquest nivell, els estudiants ja dominen els fonaments bàsics de l'anglés i poden comunicar necessitats senzilles i bàsiques.
L'examen posa a prova les quatre destreses lingüístiques en anglés: Comprensió de Lectura (*Reading), Expressió Escrita (*Writing), Comprensió Auditiva (*Listening) i Expressió Oral (*Speaking)
Els resultats estaràn disponibles molt prompte.
Donem l'enhorabona als que han aprovat la prova i animar als que no ha pogut superar-la perquè també podem presentar-se l'any que ve si cursen un cicle o batxillerat.
També volem recordar que l'esforç durant el present curs és important. La raó és que si aconsegueixen un 7 com a nota final en el curs present, per a les proves d'A2 de l'any que ve tindràn un punt més que els pot ajudar a superar la prova de l'any que ve.

Departament d'anglés

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor

Volver