Instituto de Enseñanza Secundaria Enric Valor

IDIOMAS

Noticia

L' espectacle "Delirium "de la companyia Contrahecho

21/02/2022

Imagenes Noticia
Delirium

Organitzat pel M I Ajuntament de Castalla i la regidoria de Cultura

L' espectacle "Delirium "de la companyia Contrahecho i organitzat pel M I Ajuntament de Castalla i la regidoria de Cultura ha estat representat hui a l'Auditori de Castalla per a l'alumnat del nostre centre de 3r i 4t d'ESO i de batxillerat i també per al col.legi María Asunta de la localitat.

Com diu la pròpia companyia "Delirem. Vos convidem a delirar, a fer un viatge pel costat fosc i tractar de no cloure els ulls quan veiem allò que no volíem vore, allò que també som però no voldríem ser: les inseguretats, les pors, la insatisfacció i la covardia... totes eixes coses que en un moment o altre ens han dut a en- lairar la penúltima copa i perdre el control. Qui som quan perdem el control? Això que ha passat entre ressaca i borratxera era la vida?"
__________________


Delirium és un espectacle sobre l'alcoholisme, sobre les addiccions. Delirium és el bar; una nit qualsevol apta per emborratxar-se, ballar, discutir i riure. Delirium és el camí cap a la fi d'estes vides trencades per la botella.

Des de la seua creació en 2015 Teatro del Contrahecho, desenvolupa projectes teatrals vantguardistes apostant per les idees individuals dels professionals de les arts escèniques que componen l'equip i unint sinergies d'aquests, resultant així peces amb un atractiu univers.

Textos arriscats, interpretacions compromeses, treball físic i tècnica corporal, bellesa visual, poesia, actualitat i compromís caracteritzen la companyia.

http://teatrodelcontrahecho.es/ca/

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor

Volver