Instituto de Enseñanza Secundaria Enric Valor

IDIOMAS

Noticia

Reunió de transició.

15/02/2022

Imagenes Noticia
Transició

Entre membres del CEIP Rico Sapena i de l' IES Enric Valor.

La reunió celebrada avuí entre membres del CEIP Rico Sapena i de l' IES Enric Valor s'emmarca dins del pla de transició habitual entre els dos centres. En aquesta reunió s'han establert els marcs d' actuació d'enguany i s'han format les subcomissions d'Orientació i de les diverses matèries. També s'ha revisat el calendari del Pla i s'han introduït les reunions pertinents.
Per altra banda també s'ha posat en la taula la necessitat d'altres actuacions coordinades entre els dos centres per tal d'afavorir el pas de l'alumnat d'un centre l'altre.

TRANSICIÓ DE PRIMÀRIA A SECUNDÀRIA.
El canvi radical de l'Educació Primària a l'Educació Secundària Obligatòria no només és un canvi físic, amb tot allò que comporta, sinó que és la transició de la infància a la pubertat, una fase fonamental per al desenvolupament de la vida futura dels més xicotets de manera que la comunitat educativa deu estar a l'alçada per fer que els joves que es troben en aquell moment de transició poden enfrontar-se al canvi amb èxit i rebre una educació integral.

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor

Volver