Instituto de Enseñanza Secundaria Enric Valor

IDIOMAS

Noticia

Xarrades-taller d'AEPA, prevenció de conductes addictives.

27/01/2022

Imagenes Noticia
Aepa

Manuela Hidalgo, especialista en conductes addictives de l'associació AEPA (l'Anàlisi, Estudi i Prevenció de les Addiccions) ha explicat a l'alumnat de 4t d'ESO com afrontar i estar alerta davant de les addiccions.
En aquesta etapa vulnerable de la seua vida esdevé molt important com fer front a les addiccions derivades del mal ús a activitats com el joc a Internet, els videojocs, les xarxes socials, els influecers, les màquines escurabutxaques, els centres de joc d'apostes, o les apostes esportives.

El perill en les xarxes ve de moltes parts i la formació a l'alumnat és la millor manera de defendre's d'aquestos.

A través de precentacions, vídeos, reflexions, debats, es va explicant aquest contingut.

La Fundació per a l'Anàlisi, Estudi i Prevenció de les Addiccions (AEPA), és una Fundació de la Comunitat Valenciana de caràcter preventiu, assistencial, esportiu, cultural, científica i sense ànim de lucre sota la tutela del Protectorat que exerceix la Generalitat Valenciana.

La Fundació AEPA, d'acord amb els seus Estatuts Fundacionals està dirigida per un patronat format per quatre patrons, president, vicepresident, Secretària i Tresorer; el seu àmbit d'actuació és preferentment la Comunitat Valenciana encara que pot estendre les seves activitats a qualsevol altre àmbit professional. Pel que fa a el sector de persones atès, l'actuació de la fundació es circumscriu a la formació i assessorament de professionals dels trastorns addictius i persones amb conductes addictives.

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor

Volver