Instituto de Enseñanza Secundaria Enric Valor

IDIOMAS

Noticia

"Gestió emocional i relaxació en aquestos temps de pandèmia"

22/03/2021

Imagenes Noticia
Gestió d'emocions

Xarrada taller per Regina Bordera a l'alumnat de 1r de batxillerat . Dins de les XVIII Jornades de la Salut i la Convivència.

Durant aquest darrer any, les circumstàncies adverses estan sent permanents al temps que continuament canviants. Els canvis, provoquen de vegades desestabilització i frustració i emocions que no ens fan sentir bé.
Juntament amb l'adolescència, el canvi continu està donant-se per partida doble, és per això que si els i les adolescents aprenen a tindre una bona gestió emocional, podran adaptar-se millor a aquestes circumstáncies i aconseguir moments de benestar.
Aquests tallers estan dissenyats per a donar als i les adolescents una base i punt de partida per a la gestió emocional, que els ajude a fer-se responsables del que senten i que puguen detectar què necessiten per a sentir-se millor, a pesar de les circumstàncies.

Regina Bordera, Tècnica en Integració Social i Coach. Apassionada de la gestió emocional i els valors.

http://www.reginabordera.com/

Con diu Regina a la seua web....

Hola !! Sóc Regina Bordera, Tècnica en Integració Social i Coach. Apassionada de la gestió emocional i els valors, que han estat els pilars principals per poder superar circumstàncies molt adverses en la meva vida, que, amb el pas dels anys, s'han convertit aprenentatges que augmenten el meu resiliència. .......... vaig adquirir les eines necessàries per evitar que em portés el corrent i aprendre a navegar de forma estable i saludable, tant física com emocionalment. No vaig poder canviar les circumstàncies, però vaig aprendre a viure-les de forma ecològica per a mi i els meus. Ara sento que els meus passos em porten cap a la Vida que vull, doncs he adquirit l'habilitat de gestionar-me quan travesso alguna situació complicada, o que m'allunyi dels meus objectius. Gaudeixo amb la meva feina en cada moment i aprenc de totes i cadascuna de les persones que es creuen en el meu camí. Realment, em sento agraïda a la Vida. "Espero que a tu també et somrigui la Vida, i si no, ja saps, a la teva mà està prendre la decisió de somriure-tu a ella !

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor

Volver