Instituto de Enseñanza Secundaria Enric Valor

IDIOMAS

Noticia

Dins del projecte eTwinning Let's create the biggest reading club in Europe.

07/11/2019

Imagenes Noticia
Erasmus +

Erasmus +

Els alumnes de llatí i grec vam fer dos productes audiovisuals per celebrar el Dia Europeu de les llengües amb els nostres socis del projecte kA229, Booki Cult.

Dins del projecte eTwinning Let's create the biggest reading club in Europe, part II, els alumnes de llatí i grec vam fer dos productes audiovisuals per celebrar el Dia Europeu de les llengües amb els nostres socis del projecte kA229, Booki Cult.
https://youtu.be/1MNuZ8Pn2Is
https://youtu.be/L7iJ6kp8ssY
A més, aquest curs hem començat un altre projecte eTwinning, "Ilias 2.0"-ancient myth and modern media. Un projecte en què estudiants de diferents països ( Alemanya, Bòsnia i Herzegovina, Grècia i Espanya) estudiem el mite de la guerra de Troia durant les lliçons de llatí, grec i cultura clàssica llegint la Ilíada d'Homer. En aquest procés tractem de combinar el poder del mite antic i dels mitjans de comunicació moderns, debatent sobre les maneres de manipulació dels mitjans en l'antiguitat i en l'actualitat.
En octubre vam començar aquest projecte amb la següent producció audiovisual que presenta el nostre institut en llatí. Podeu vore els alumnes de llatí i grec de 1er de Batx i de cultura clàssica de 4t, parlant llatí junt als seus professors, Amparo i Juanjo.
https://youtu.be/UhAiw1e2xeQ

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor

Enlaces relacionados
Volver