Instituto de Enseñanza Secundaria Enric Valor

IDIOMAS

Noticia

EL SECRETARI AUTONÒMIC D'EDUCACIÓ ES COMPROMET A VISITAR EL NOSTRE CENTRE

15/12/2012

Imagenes Noticia
rafael carbonell

Vindrà en gener a conèixer el nostres projectes i les nostres dificultats

A l'acte de lliurament del 3r premi nacional de convivència en Madrid també estava el Secretari Autonòmic d'Educació, D. Rafael Carbonell, de manera que vam pensar que era una bona ocasió per intentar entrevistar-nos amb ell.

Va ser una conversa informal però crec que profitosa: vaig comunicar-li la meua opinió -que crec que compartiu molts- sobre l'administració i la meua decepció per la falta d'interés cap al treball que es fa als centres i el vaig informar de tots els projectes que els professors del centre estan desenvolupant malgrat les retallades i el desprestigi continu de la funció pública.

Davant aquest plantejament, el Sr. Carbonell no soles es va mostrar amable i receptiu sinó que es va comprometre a visitar el nostre centre per conéixer personalment els nostres projectes i les nostres dificultats. Almenys ens ha escoltat i esperem aquesta visita amb moltes ganes perquè pensem que és important per al centre (que es conega el que fem), i és important per a l'administració (que conega el que es fa de forma voluntària). I estem convençuts de que aquesta visita es farà.

Autor: Administrador Enviar correo al redactor

Volver