Instituto de Enseñanza Secundaria Enric Valor

IDIOMAS

Noticia

DOS ALUMNES DE L'IES ENRIC VALOR CASTALLA SELECCIONATS PER ALS CAMPUS CIENTÍFICS D'ESTIU 2012

14/06/2012

Imagenes Noticia
Campus científico

Rubén Pérez Bernabeu i Marta Blázquez Vidal han estat seleccionats per als Campus Científics 2012 durant la setmana del 15 al 21 de juliol.

Marta Blázquez assistirà al Campus "Química per a un món més sostenible" de la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona) i Rubén Pérez al titulat "Els robots al nostre servei" de la Politècnica de Barcelona.
Al Campus "Els robots al nostre servei" es pretén apropar els participants a les àrees de tecnologia punta de la Robòtica, introduint de forma més extensa en la robòtica mòbil.
Al llarg del programa cada participant haurà de realitzar diferents construccions robòtiques i dissenyar algorismes cada vegada més complexos, utilitzant els sensors, i que mitjançant la interacció del robot amb el seu entorn dóna solucions a tasques concretes.
Al Campus "Química per un món més sostenible" s'introduirà al participant en el concepte de sostenibilitat i en el sentit i repercussions de l'aplicació dels dotze principis de la química verda. Aquesta introducció pretén no només establir les bases teòriques i els objectius del curs sinó també incentivar la curiositat i l'interès per l'experimentació, el mètode científic i la seva aplicació a la resolució de problemes concrets.

Autor: José Antonio Moreno Nieves Enviar correo al redactor

Volver