Instituto de Enseñanza Secundaria Enric Valor

IDIOMAS

Noticia

GUANYEM EL 3r PREMI NACIONAL DE CONVIVÈNCIA!!!

01/12/2011

Imagenes Noticia
equip conv

Tornem a estar d'enhorabona.

Ens han comunicat que hem guanyat el 3r premi nacional de "Bones pràctiques per a millorar la convivència al centre" que atorga el MEC. Ens han dotat el premi "ex aequo" amb un altre centre de Saragossa i comporta un premi de 2200E i, evidentment, el reconeixement de la tasca realitzada.

I això és el més important, perquè se està reconeixent el treball voluntari i desinteressat de moltes persones al llarg de vàrios cursos: un treball que ha estat coordinat pels/ per les caps d'estudis i pels/per les coordinadores de convivència, però que ha estat fet fonamentalment pels alumnes, pares i mares, professors i pel conserje, per tots aquells que han volgut participar en aquest projecte involucrant-se en l'equip de convivència del centre. A tots vosaltres, GRÀCIES.

Aquest premi ens fa il·lusió però, sobretot, ens dona ànim per continuar treballant per millorar la convivència dia a dia al nostre centre. S'ha fet molt, però encara ens queda molt per fer. No som un centre perfecte. El premi no vol dir això. El premi vol dir que anem pel bon camí, que val la pena el que estem fents i que cal continuar lluitant per una educació pública de qualitat i d'equitat. Perquè el que no fem nosaltres no ha farà ningú.



Autor: Administrador Enviar correo al redactor

Volver