Instituto de Enseñanza Secundaria Enric Valor

IDIOMAS

Noticia

L‘IES de Castalla guanya el 1r Premi BOPI

13/06/2008

Imagenes Noticia
En positiu

L‘IES de Castalla ha guanyat el 1r Premi de Bones Pràctiques per a la Integració (BOPI) amb una dotació de 6.000 euros segons publica el DOCV d‘ahir, 12 de juny.

La Direcció general d‘Immigració ha concedit el primer premi a l‘IES de Castalla en la convocatòria dels IV Premis BOPI de Bones Pràctiques d‘Integració. El treball duu per títol ”L‘IES de Castalla per la pau, la convivència, la salut i el medi ambient: EN POSITIU”. El premi consisteix en la concessió de 6.000 euros per a la millora de les instal•lacions del Centre referides a l‘apartat d‘Integració. El premi reconeix el treball dels últims tres anys de l‘IES de Castalla i tota la seua comunitat educativa (professors, personal d‘administració i serveis, alumnat i pares i mares) en favor de la convivència i la integració d‘aquesta comunitat educativa en un projecte comú el títol del qual recull. Des de la Direcció del Centre volem agrair a tots els qui ara formen part d‘aquesta comunitat i a tots i totes els qui han col•laborat en la seua aportació a aquest projecte. També a totes les institucions que amb nosaltres han col•laborat en tots aquests anys.

A més de l‘IES de Castalla, han estat guardonats l‘IES Professor Broch i Llop, de Vila-real (Castelló), el CEIP Ramón Esteve, de la Pobla del Duc (València), el Col•legi Santa Cruz, de Mislata (València), el CEIP “Eduardo López Palop” d‘Énguera (València), el Col•legi Fundació San Vicente Ferrer, de San Antonio de Benaixeve (València) i el CEIP “Ausias March”, de la Vall d’Uixó (Castelló).

Enhorabona a tots i totes i, de nou, gràcies.
Podeu descarregar la presentació del projecte.

Autor: José Antonio Moreno Nieves Enviar correo al redactor

Volver