Instituto de Enseñanza Secundaria Enric Valor

IDIOMAS

Galeria

Punts de llibre per la Solidaritat Save the Children.

22/06/2023

L’activitat “Fem marcapàgines”punts de llibre, per Save the children, al voltant del 23 abril dia del Llibre.

Dins de les XX Jornades de la Salut i la Convivència del 3,4 i 5 d´abril de 2023 vam realizar l’activitat “Fem marcapàgines”punts de llibre, per Save the children, al voltant del 23 abril dia del Llibre.
Es tractava d’una activitat per realitzar punts de llibre per la Solidaritat . Una activitat creativa, educativa i solidària.
Vam recollir 220 € Resultat de la venda dels punts de llibres per part de la comunitat educativa del centre.
Reproduïm la carta rebuda per Save the children després de fer-los l’entrega de la quantitat.

“Apreciats amics i amigues:??El 13/06/2023 hem rebut un ingrés per la quantitat de 220€ del vostre centre.??En nom dels nens i nenes dels nostres programes volem donar-vos les gràcies pel vostre esforç i implicació.??Us preguem que feu extensible aquest agraïment als vostres companys i companyes, ja que han sabut traslladar la il·lusió pel projecte al seu alumnat.

Gràcies a ells, els nens i nenes s'han mobilitzat i han posat en marxa tots els recursos possibles: el seu propi esforç i han sigut l'altaveu perquè tot el seu entorn conegués la complexa situació per la qual passen milers de nens i nenes.??També volem agrair a les famílies del vostre centre, que han fet la seva aportació en forma de donatiu econòmic. La vostra ajuda ens permet continuar treballant pels drets de la infància i aconseguir que la infància sobrevisqui, tingui accés a una educació de qualitat i estiguin protegits.

Gràcies per donar-los l'oportunitat de continuar somiant.

Adjuntem un diploma pel centre i un rebut per compartir amb tota la comunitat educativa. Al final del curs rebreu un paper en l'idioma del material sol·licitat, juntament amb la memòria d'activitat.??Gràcies de l'Equip de Programes en Centres Escolars.”

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor