Instituto de Enseñanza Secundaria Enric Valor

IDIOMAS

Galeria

Taller de la Creu Roja amb la campanya “La Maleta que més pesa”.

16/03/2023

Per a l’alumnat de 4t d’ESO.

Taller per a 4t d’ESO de la Creu Roja amb la campanya “La Maleta que més pesa” sobre migracions.
Milers de persones migrants moren cada any en la seva travessia cap a un “món millor”
Vivim en un món migrant. Hi ha més de 244 milions de persones que han emigrat dels països d'origen buscant una vida millor o, simplement, una vida. D'aquestes, 31 milions són nens i nenes. I del conjunt de les persones migrants, 65,3 milions són persones refugiades i desplaçades. És un col·lectiu especialment vulnerable perquè la gran majoria escapa de situacions de conflicte o de la pobresa extrema. I no tots ho aconsegueixen.
La campanya de la Creu Roja inclou un lloc web amb informació sobre els fluxos migratoris, els falsos mites sobre les persones migrants i diferents recursos audiovisuals, com a diferents testimonis de persones migrants, refugiades i voluntaris/es de Creu Roja.
Creu Roja i persones migrants i persones refugiades.
L'atenció a les persones immigrants és una de les prioritats que té la Creu Roja Espanyola en virtut del compromís amb les persones vulnerables.
I, entre les persones migrants, sens dubte, el grup de persones més vulnerables són les que fugen de conflictes armats o de situacions de violència, persones refugiades o sol·licitants d'asil.

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor