Instituto de Enseñanza Secundaria Enric Valor

IDIOMAS

Galeria

Viatge a Madrid.

24/02/2023

L’alumnat de tercer de l’ ESO del nostre centre,amb el professorat de música Tomàs i Valdés acompanyats de Neus.

Visita a Madrid. L’alumnat de tercer de l’ ESO del nostre centre, amb el professorat de música Tomàs i Valdés acompanyats de Neus, estan visitant Madrid. Ahir van recórrer les cèntriques avingudes i carrers de la “Villa y Corte” admirant monuments del Madrid dels Àustries i dels Borbons, com el Palau Reial, el teatre Reial, la plaça Major o La porta del Sol entre altres.
Acabar en la jornada assistint a un musical, “Mamma mia” Del que van així impressionats, els va agradar moltíssim.
Segur que estan gaudint molt i avui ho continuaran fent amb la visita del Parc d’atraccions Warner.
Gràcies a l’alumnat pel bon comportament i gràcies el professorat per fer possibles aquestes eixides culturals.


L’alumnat de tercer d’ESO del nostre centre continua a Madrid on estan visitant el Parc Warner Madrid que és un parc temàtic ubicat a la localitat de Sant Martí de la Vega.
Posseeix 33 atraccions mecàniques, entre les quals hi ha la cinquena torre de caiguda més alta del món (en la seva inauguració ostentava el segon lloc).
Oficialment obert al públic el 5 d'abril de 2002 i es divideix en 5 àrees temàtiques ambientades en escenaris de pel·lícules i dibuixos animats produïts per Warner Bros. i DC Comics, així com en diverses zones dels Estats Units, com les platges de Califòrnia, Los Angeles (incloent els estudis de Hollywood i el barri de Beverly Hills) o Nova York.

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor