Instituto de Enseñanza Secundaria Enric Valor

IDIOMAS

Galeria

Erasmus +

18/02/2023

La darrera nit amb l’alumnat i professorat d'Hamburg i d’Illa Reunió, d'Alemanya i França.

Erasmus +. La darrera nit amb l’alumnat i professorat d'Hamburg i d’Illa Reunió, d'Alemanya i França.
La festa d’acomiadament al centre ha posat el colofò a les activitats programades d’aquesta inoblidable visita Erasmus.
Un divertit encontre per a fer comunitat, visitants i amfitrions amb les famílies, professorat i alumnat fora de les aules.
Amb emoció hem desitjat als nostres amics bon viatge esperant que les vivències d’aquesta setmana omplin de bons records la memòria de tots els participants.

Volem tornar a agrair a tots els que han col·laborat i fet possible aquesta extraordinària experiència. Comencem pel professorat organitzador, especialment Ximo Rojo i com no, Sole Guillem, Marta Sempere i Sonia Castelló, moltes gràcies per intentar millorar amb aquest projecte el nostre centre i l'educació del nostre alumnat. Gràcies també al professorat col·laborador, a l'equip Erasmus i al claustre per l'ajuda i comprensió d'aquest projecte Erasmus que tantes aportacions ofereix a la nostra comunitat educativa. I gràcies a l'alumnat i les seves famílies per la il·lusió que aporten sempre al món Erasmus, son els veritables protagonistes, tot ho fem per ells . I per últim agrair a l’Ajuntament de Castalla la seva col·laboració.

Un projecte ERASMUS en un centre significa molt. Significa aportar un extraordinari estímul a alumnat i professorat per continuar millorant, vol dir obrir ments, aportar vivències, millores en llengües i perspectives acadèmiques, i inquietuds vitals. Aporta a la vida del centre una dinàmica d'involucrament en moltes altres activitats indirectes que es van enriquint i resulten il·lusionants per a l'alumnat i les famílies per ser un mitjà per accedir a aquest programa. És a dir, aquest programa és al·licient per a altres que en cascada s'alimenten d'ell, d'un munt de projectes que altrament no anirien endavant.
Erasmus en definitiva significa motivació, estímul, impuls, incentiu, il·lusió, esforç, recompensa, compromís, trobada, vivències, felicitat.

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor