Instituto de Enseñanza Secundaria Enric Valor

IDIOMAS

Galeria

Continuem l’Erasmus a Grècia

14/12/2022

Vam recórrer Atenes de visita cultural guiats pels alumnes grecs.

Continuem l’Erasmus a Grècia i Dimarts vam recórrer Atenes de visita cultural guiats pels alumnes grecs (Acròpoli, Nou Museu de l'Acròpoli, Museu Arqueològic, Àgora grega i romana, Plaka, Monasteraki, Acadèmia, antiga Biblioteca Nacional i Universitat).
Ja ahir dimecres a l'institut Agiou Dimitriou hem compartit tradicions nadalenques, hem cuinat i tastat uns dolços típics de Nadal a Grècia.
També hem celebrat l'esperada reunió d’estudiants per debatre sobre raons i accions per a la democràcia. En aquest gran event han participat des de Castalla els alumnes de Llatí de 1 Batxillerat que han explicat el sistema democràtic espanyol. Els alumnes Erasmus castelluts han exposat les amenaces que ha patit la democràcia espanyola en la nostra història recent. Han participat alumnes de set instituts d’Atenes, hem sentit poemes de Lorca i Miguel Hernàndez recitats i/o cantats en grec. Ha estat tot l’acte amenitzat amb música grega contemporània compromesa amb els valors democràtics i altres del ric folclore grec, amb uns cantants extraordinaris que ens han encantat. En definitiva un magnífic acte organitzat per les professores gregues amb molta estima.

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor