Instituto de Enseñanza Secundaria Enric Valor

IDIOMAS

Galeria

A València per visitar la famosa exposició “Bodies” i la ribera del Túria.

07/12/2022

els alumnes de 1r de Batxillerat, 3r d’ESO i PDC.

"Aprofitant el dia d’enmig del pont, els alumnes de 1r de Batxillerat, 3r d’ESO i PDC hem viatjat fins a València per visitar la famosa exposició “Bodies”. Aquesta exposició va nàixer en els Estats Units a principis dels 2000 i ha sigut, des del seu inici, una de les exposicions més visitades. Durant la nostra visita, hem pogut observar com són realment les principals estructures anatòmiques del nostre cos. A més, gràcies a les distintes preparacions de l’exposició, hem pogut percebre com la unió dels distints sistemes mitjançant un entramat supercomplex de mecanismes químics i físics donen moviment, anima, expressió i, en definitiva, vida, al gran conjunt de matèries de diferents tipus que ens formen.
Per aprofitar els tímids rajos de sol que es deixaven notar cap al migdia, hem visitat la ribera del Túria i hem parlat sobre la importància dels sistemes riparis i la seua protecció en el context educatiu i en el de la xarxa verd de la Comunitat Valenciana, com a connectors naturals de diferents ecosistemes i proveïdors de serveis ecosistèmics de diversa índole.
Per tancar el dia, ens hem apropat al centre comercial “Bonaire” on els alumnes han pogut gaudir d’una estoneta de dispersió i entreteniment."
Alejandro, Carmen i Oscar departanent de Biología i Geología.

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor