Instituto de Enseñanza Secundaria Enric Valor

IDIOMAS

Galeria

Taller-xerrada d'ocupabilitat.

14/03/2022

Una xerrada per a l'alumnat de 1r de batxillerat sobre la igualtat de gènere

Una xerrada per a l'alumnat de 1r de batxillerat sobre la igualtat de gènere,que a més de ser el nexe d'unió entre dones i homes quant a drets i oportunitats, ha de ser l'eina que possibiliti el progrés socioeconòmic de la ciutadania de Castalla.

D'aquesta manera, i davant la crisi econòmica, sanitària i social, que ha ocasionat la Covid-19, on s'han sentit més perjudicades les dones, degut, en gran mesura, als rols sexistes i patriarcals que imperen a la nostra societat; l'Ajuntament de Castalla, més en concret, des de la Regidoria de Benestar Social, ha impulsat un Taller d'Ocupació, amb la finalitat de millorar l'accés al mercat laboral de les dones.

Aquesta actuació impartida per Mar Marín Capilla, llicenciada en Ciències del Treball i Doctora en Ciències Socials. Una gran professional que, actualment, està exercint com a professora col·laboradora a la Universitat Oberta de Catalunya, al Màster de Direcció i Gestió de RRHH i, a més, és professora associada a la Universitat de València en els graus de Relacions Laborals i Sociologia. Tot per millorar l'accés al mercat laboral.

https://www.equalitat.es/charlando-sobre-igualdad-y-empleabilidad-en-castalla/

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor