Instituto de Enseñanza Secundaria Enric Valor

IDIOMAS

Galeria

Teatre de valencià

17/12/2021

L'actuació ha estat "Historietes medievals" per Pot de Plom, amb el protagonisme de Xavi Castillo.

L'alumnat de 1r, 2n, i 3r de Pmar han gaudit d'un fantàstic espectacle a l' auditori de Castalla.
Agraïm com sempre la col.laboració de l'Ajuntament de Castalla.

L'actuació ha estat "Historietes medievals" per Pot de Plom, amb el protagonisme de Xavi Castillo.

Les historietes medievals de Pot de Plom apropen als xiquets i xiquetes els contes i fantasies de capa i espasa, cavallers, armadures, bufons, castells, dracs, bruixes, batalles, dimonis, ogres i donyets.

Amb valors pedagògics a banda de l'humor, el joc, la participació i el divertiment, l'espectacle ofereix la possibilitat d'aprofitament didàctic i de reflexió al voltant de la rondallística i de la transmissió oral.

El tema medieval és una constant en els espectacles de Pot de Plom. Des de l'any 95, són molts els contes i rondalles que han adaptat, tant per accions al carrer com per a representacions a les sales de teatre, i fins i tot experiències televisives com "Historietes Medievals", a Canal 9 o "Les Noves Historietes Medievals" per a À Punt.

Xavi Castillo (Onda, 1967) és un actor i autor de teatre nascut a Onda i criat a Alcoi, principal integrant de la companyia alcoiana Pot de Plom i director d'aquesta. És un dels comediants més coneguts[5] i l'exponent més destacable de l'humor valencià, un humor basat en les paraules malsonants, la caricatura i un caràcter desacralitzador.La companyia Pot de Plom és una de les més importants del teatre valencià en valencià del segle XXI.

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor