Instituto de Enseñanza Secundaria Enric Valor

IDIOMAS

Cartel

Final del trimestre

22/12/2020

Hui 22 de desembre és l'ultim dia lectiu del trimestre i celebrem l'esfroç fet amb els tallers de caràcter més lúdic i espertiu.

Pese a la pandèmia hem pogut mantenir les activitats lectives amb la màxima normalitat possible i, així, dia a dia hem arribat a l'últim dia del trimestre,

Només podem donar-vos les gràcies, pel vostre excel·lent fer durant este trimestre. Han sigut uns mesos complicats però amb el vostre suport i comprensió ha sigut tot molt més fàcil. Estem molt satisfets per com ha transcorregut aquest trimestre i esperem que continuem així durant tot el curs.

S'ha demostrat que amb l'esforç de tota la comunitat educativa, però sobretot de l'alumnat, hem convertit l'Institut en un espai segur. El vostre comportament ha sigut més que exemplar. Enhorabona!

Des d'aquestes línies també m'agradaria agrair l'enorme treball i esforç que ha realitzat l'equip docent, el PAS del centre, el servei de neteja, Eugenia,.. heu realitzat un treball excel·lent.

Desitgem, de cor, que passeu uns dies de descans i en família, que vos cuideu molt i que continueu amb el compliment de les mesures de prevenció i higiene durant aquestos dies, per a que puguem tornar tots al centre el 7 de gener.

Bon Nadal i que el 2021 vinga carregat de felicitat, bons desitjos i, sobretot salut.

Imagenes cartel
Felicitació

Autor: Ana García Alvite Enviar correo al redactor

Volver