Institut de Ensenyança Secundaria Enric Valor

IDIOMES

Notícia

Xarrada d’autor. Departament de Valencià.

20/01/2023

Imagens Notícia
Xarrada

Amb l'escriptor Valentín Coronel per parlar del seu llibre sobre salut mental, M’ ENTENC PERÒ NO SEMPRE.

Xarrada d’autor.
Al saló d'actes del Centre l’alumnat de 3r ESO ha tingut l'oportunitat de trobar-se amb l'escriptor Valentín Coronel per parlar del seu llibre sobre salut mental, M’ ENTENC PERÒ NO SEMPRE.

El cervell condiciona tots els aspectes e la nostra vida, des de les funcions fisiològiques més elementals fins als sentiments més profunds. La salut mental no és menys important que la salut física: és, senzillament, una altra dimensió del nostre benestar.
En aquestes pàgines trobaràs una lúcida reflexió sobre la nostra psicologia, plena de respecte i empatia. No busques consells grandiloqüents ni grans afirmacions: el que trobaràs és una mirada irònica i comprensiva sobre els nostres sentiments, sempre complexos i contradictoris. I no ho dubtes: si no estàs bé, a més de llegir aquest llibre, contacta amb un professional i demana ajuda. Tot el món la necessita en algun moment.

Valentín Coronel, afincat a Galicia, és admirador de Roald Dahl i li agrada tractar al públic com a les persones intel·ligents i sensibles que són. En aquest llibre no sols s?atreveix a tractar temes que sovint són tabú, sinó que ho fa des de la pròpia experiència i amb la supervisió de diferents especialistes.

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor