Institut de Ensenyança Secundaria Enric Valor

IDIOMES

Notícia

Es busquen gegants: un projecte per fomentar l'activisme a la joventut valenciana, de Jovesólides.

21/12/2022

Imagens Notícia
Es busquen gegants: un projecte per fomentar l'activisme

Es busquen gegants: un projecte per fomentar l'activisme

Per al nostre alumnat de 3r d’ESO.

Es busquen gegants: un projecte per fomentar l'activisme a la joventut valenciana, de Jovesólides, per al nostres alumnat de 3r d’ESO.


Es parla dels joves com l'esperança del futur i es vincula a la joventut amb l'apatia o la insolidaritat, però cada cop més aquest col·lectiu alça la veu i reclama el seu lloc al present.

Un exemple és Greta Thunberg, l'adolescent sueca que el 2018 va decidir iniciar una vaga cada divendres com a protesta davant de la inacció de les autoritats polítiques davant del canvi climàtic. I com ella, milers de joves a tot el món estan liderant ja un canvi social.

A través d'aquest projecte, l'entitat fomenta la sensibilització dels joves respecte a l'incompliment dels drets humans, acords i pactes internacionals que en ple segle XXI generen desigualtat i injustícia a diverses parts del món. I a més, els acompanyarà i formarà com convertir-se en activistes per un món millor.
Els joves desenvoluparan campanyes i seran responsables d'una exposició. Finalment participaran en una jornada de les Corts Valencianes i compartiran les seves propostes de visibilitat de la realitat social, econòmica i política i reivindicar la protecció dels Drets Humans. Es busquen gegants és un projecte finançat per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica. #SeBuscanGigantes a les xarxes socials.

https://jovesolides.org/jovesolides/lse-buscan-gigantes-un-proyecto-para-fomentar-el-activismo-en-la-juventud-valenciana

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor