Institut de Ensenyança Secundaria Enric Valor

IDIOMES

Notícia

Matriculació de les proves d'accés a la universitat 2019/2020

18/06/2020

Imagens Notícia
PAU

La presentació de les sol·licituds de matrícula es realitzarà des de el dia 18 al 26 de juny (fins a les 13:00). Les proves es realitzaran els dies 7, 8 i 9 de juliol

IMPORTANT: Aquest any, tota la documentació s'haurà de lliurar en format digital al correu del centre: 03013157@gva.es. Així mateix, si teniu qualsevol dubte, podeu fer la vostra consulta al mateix correu o presencialment en la administració del centre, demanant cita prèvia.

En els arxius adjunts teniu tota la informació referent al procediment de matrícula.

Es important tindre en compte que per a la inscripció en la PAU s'ha de demanar amb anterioritat el títol de Batxillerat. En tot cas, amb presentar el rebut pagat de les taxes que justifica que s'han demanat es suficient.

En el enllaç de baix a la pàgina web de Conselleria apareix tota la informació referent a la realització de la prova, així com horaris i calendaris.


REDACCIÓ DEL CORREU


Com s'ha indicat anteriorment, el correu ha d'enviar-se a la següent adreça:

Perquè el correu puga identificar-se clarament, és necessari que en el camp ASSUMPTE inclogueu la següent informació:

  • MATRICULA PAU - [Nom de l'alumne/a]

En el cos del missatge podeu incloure qualsevol informació que considereu rellevant per a la matrícula i que no quede recollida en els formularis de sol·licitud.

EMPLENAT DELS FORMULARIS


Els formularis de sol·licitud NO HAN D'IMPRIMIR-SE.

Han de descarregar-se, anar a la carpeta DESCÀRREGUES, i obrir-se i emplenar-se en l'ordinador fent ús d'alguna eina gratuïta com Adobe Reader (Adjuntem enllaç per a la seua descàrrega en la part inferior de la notícia). Una vegada completats, han de guardar-se el formulari (Menú Archivo > Guardar como) i enviar directament per correu.

El document pot signar-se mitjançant el sistema de signatura manuscrita que incorpora Adobe Reader (adjuntem també un document explicatiu de com fer-lo). o fent ús d'un certificat digital. Una vegada signat (per qualsevol de les dues opcions) i guardat el document no pot modificar-se.

Autor: Alberto Marruenda Molina Enviar correo al redactor

Arxius
Enllaços relacionats