Institut de Ensenyança Secundaria Enric Valor

IDIOMES

Notícia

L‘ANY D‘ENRIC VALOR INICIA EL SEU CAMÍ

24/11/2010

Imagens Notícia
EXPOSICIÓ

Les activitats commemoratives del Centenari del Naixement de EnricValor (2011) han iniciat la seua marxa en 2010 coincidint amb el també X aniversari de la seua mort en 2010.

La presidenta de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Ascensió Figueres, i el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, han inaugurat esta vesprada (23 de novembre) en la sala Thesaurus del Centre Cultural la Nau l’exposició “Enric Valor, el valor de les paraules”, amb la qual s’nicia el programa d’actes dedicats a l’autor de Castalla, elegit Escriptor de l’Any 2010 per la institució normativa del valencià.

Per la nostra part, la Comissió de l’Institut per a la Celebració del Centenari d‘Enric Valor ha desenvolupat avui una nova reunió i s‘han començat a tancar les activitats a celebrar.

A falta de concretar calendaris podem avançar que es desenvoluparà un cicle de Conferències, una Mostra de Teatre, varis Conta-contes, Exposicions com l‘esmentada i altres també al Centre, un Cicle de Cinema en Valencià i altres activitats com una lectura col·lectiva, la instal·lació de plaques commemoratives, rutes literàries, número especial de la Revista Clarió del centre, etc. Tot això serà pròximament anunciat en aquest bloc i la resta de mitjans de comunicació.

Més informació i fotos al BLOC DEL CENTENARI D‘ENRIC VALOR.

Autor: José Antonio Moreno Nieves Enviar correo al redactor