Institut de Ensenyança Secundaria Enric Valor

IDIOMES

Notícia

TALLER DE FAMILIA ”NOVES ADDICCIONS SOCIALS, VIDEOJOCS, MÒBILS I INTERNET”

15/11/2010

Imagens Notícia

El 13, 15 i 20 de desembre de 2010 de 19.00 fins les 21.00 hores a la Casa de Cultura de Castalla.

LLOC DE CELEBRACIÓ: Casa de Cultura

DATA: 13, 15 i 20 de Desembre de 2010

HORA: 19.00-21.00 hores


Benvolguts pares, dintre del marc d‘actuacions incloses en el Pla Municipal de Prevenció de Drogodependències de l‘Ajuntament de Castalla, us convoquem a participar en aquest taller dirigit a famílies.

A la fi del segle passat apareixen les addiccions sense droga, qualificades com addiccions socials en les quals activitats i comportaments quotidians es converteixen en veritables addiccions lligades a estils de vida d‘aquesta societat que modifiquen el quefer diari i les relacions interpersonals de qui les experimenten. Per això, amb aquest taller volem generar un espai de trobada familiar que permet comprendre el sentit que el joc adquireix en l‘edat infant-juvenil, identificar les similituds i diferències que existeixen entre l‘ús-abús de videojocs, mòbils i Internet, així com proposar estratègies educatives familiars de control en l‘ús de les noves tecnologies.

Aquesta activitat dóna continuïtat a les accions preventives desenvolupades en els últims anys a Castalla en col·laboració amb la Fundació per a l‘Estudi, Prevenció i Assistència a les Drogodependències (FEPAD).

La inscripció és gratuïta i la participació està oberta a totes les famílies.

Us animem a participar, ja que la vostra col·laboració és de màxima importància per a poder fer un treball preventiu eficaç entre tots.

Autor: Beatriz Toledo Jiménez Enviar correo al redactor