Institut de Ensenyança Secundaria Enric Valor

IDIOMES

Galeria

Visita a València de l'alumnat de 1r de batxillerat del nostre centre.

24/01/2023

Hem visitat diversos llocs emblemàtics del Cap i Casal.

Visita a València de l'alumnat de 1r de batxillerat del nostre centre.
Aquest dia gèlid de gener a la capital valenciana hem visitat diversos llocs emblemàtics del Cap i Casal.

Hem començat amb la part més institucional recorrent el palau dels Borja, l'hemicicle de les Corts Valencianes i les estances dels marquesos de Benicarló, per conèixer tant la història de l'edifici com les funcions legislatives i econòmiques del nostre parlament, institució cabdal del nostre autogovern des de 1982 i el nostre Estatut.
Després ens hem endinsat per places i carrers admirant palaus i esglésies del centre històric amb un sol hivernal tímidament càlid.
L'itinerari ens ha permès redescobrir la catedral de València, el carrer Cavallers, Sant Joan del Mercat i visitar la Llotja de la Seda.
L´edifici patrimoni de la humanitat, amb el Pati dels Tarongers, la sala de Contractació i el Consolat de Mar ens han mostrat els seus tresors; gàrgoles, merlets, columnes helicoïdals o magnífics cassetonats ens han fet, sens dubte, rememorar la magnificiència d'aquest edifici.
Ja després hem recorregut el Mercat Central on hem pogut apreciar la rica vida quotidiana del centre de la ciutat i tastar-ne el sabor tan genuí.
Finalment ens hem dirigit cap a les torres de Quart on hem pujat per gaudir d'una immillorable vista de la capital del Túria. Campanars i cúpules, edificis i torres, ens han descrit el panorama urbà de la ciutat com a testimonis i vestigis de segles d'història.

En definitiva una visita plena de cultura, art, tradicions i història que ompli de vivències compartides i records la formació i educació del nostre alumnat.

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor