Institut de Ensenyança Secundaria Enric Valor

IDIOMES

Galeria

Animació lectora i teatre amb l' alumnat de 2n d'ESO.

08/04/2022

Amb Jordi Raül Verdú Pons, autor de "Riu, plora i tremola. 12 històries estrafolàries".

Animació lectora i teatre amb l' alumnat de 2n d'ESO que ha gaudit amb Jordi Raül Verdú Pons, autor de "Riu, plora i tremola. 12 històries estrafolàries"
L'alumnat ha presentat, ha recitat, ha representat històries , lectures, rondalles, i Raül Verdú els ha contat magistralment històries viscudes i relatades a l'obra.

Tots tenim secrets i intimitats que, si isqueren a la llum, ens sentiríem tan afrontats que ens faríem grocs com la paret i ens cauria la cara de vergonya.
Algunes vegades, les coses no són com ho semblen.
Hi ha situacions que resulten tan esperpèntiques que mai ningú no creuria poder-les imaginar i, ni molt menys, viure-les: "lladres" innocents i "innocents" lladres, vius que moren i "morts" que ressuciten, "enverinaments" i malalts psicosomàtics, defuncions misterioses, homicidis involuntaris.
Moltes voltes la confiança, el descuit, la innocència, el malpensar o, fins i tot, la bonhomia, ens poden jugar males passades i viure experiències que resulten desagradoses, còmiques, lamentables, ridícules o, en el pitjor dels casos, dramàtiques i de fatals conseqüències.
Prepara't a riure, a tremolar o a plorar, perquè el que ací llegiràs no et deixarà indiferent, això espere. És més, amb un poc de sort, t'evitarà viure certes circumstàncies compromeses o desagradoses, en cas que en algun moment de la teua vida se't presentaren a tu.

http://www.llibresvalencians.com/Riu-plora-i-tremola-12-histuries-estrafoluries_es_18_37400_0.html


Jordi Raül Verdú Pons
Vaig nàixer a Alcoi, l'any 1960. Sóc mestre des de l'any 1981.
La meua obra literària es centra, fonamentalment, en el conte, que sempre sol estar relacionat amb la natura. També recopile rondalles populars valencianes.
Faig animacions lectores i sessions de contacontes, que en ocasions tenen lloc en el mateix paratge on ocorren els fets de les lectures (muntanyes, barrancs, coves, fonts, etc.), fent d'aquesta forma que els llibres siguen vius i pareguen molt més reals.

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor