Institut de Ensenyança Secundaria Enric Valor

IDIOMES

Galeria

El Dia de l'Esport amb l'esport adaptat, Despertar i IES Enric Valor.

08/04/2022

L'alumnat de 1r de batxillerat a l'assignatura d'educació física ha organitzat el Dia de l'esport

El Dia de l'Esport amb l'esport adaptat, Despertar i IES Enric Valor.
El Dia de l'Esport és una iniciativa dirigida als centres educatius que busca promoure l'activitat física entre l'alumnat. Per això promou la celebració d'una jornada esportiva organitzada pels centres que commemora el Dia Internacional de l'Activitat Física (6 d'abril). La temàtica d' enguany : l'Esport Adaptat.

L'alumnat de 1r de batxillerat a l'assignatura d'educació física ha organitzat el Dia de l'esport, amb el departament i el professorat de la matèria, dinamitzant una activitat esportiva en la qual participa tot l'alumnat d'ESO del centre, és a dir, un "extra" d'activitat física durant el matí del dimecres 6 d'abril de 2022.

L'activitat ha comptat amb la participació conjunta d'alumnat de l'associació Despertar de Castalla, que han format part dels equips amb alumnat del nostre centre per participar en tots els esports desenvolupats durant la jornada.

El Dia de l'Esport aposta perquè la participació dels centres educatius contribueixi a un projecte social. Per això, cada centre que s'inscrigui i realitzi l'activitat podrà triar entre que la Fundació Trinidad Alfonso faci una donació de 120 euros per finançar un projecte social relacionat amb l'esport i l'educació o rebre un pack de material esportiu. A l'edició de 2022, el projecte solidari escollit pels centres ha estat el proposat per l'Associació Espanyola Contra el Càncer de València.

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor