Institut de Ensenyança Secundaria Enric Valor

IDIOMES

Galeria

El director general d‘Immigració presideix el lliurament dels Premis BOPI

15/12/2008

L‘IES de Castalla ha obtingut el primer premi d‘aquest any

El director general d‘Immigració, Josep Maria Felip, ha assegurat avui que “l‘educació és absolutament fonamental per a fomentar l‘acceptació i l‘acostament a la diversitat cultural. Amb tolerància i respecte envers totes les persones, en aquest cas nens i nenes, independentment del lloc d‘on procedeixin facilitant així el procés integrador”.

Així s‘ha expressat Felip durant l‘acte de lliurament dels Premis BOPI, Bones Pràctiques per a la Integració. Uns guardons de la Conselleria d‘Immigració i Ciutadania que tenen com principal objectiu promoure i incentivar la integració social en el sistema educatiu.

Aquests premis han reconegut la tasca d‘aquells escolars de la Comunitat qui han demostrat que han après a respectar les diferències i a conviure amb les diferents cultures. El nostre centre, amb el seu treball “L‘IES Castalla per la Pau, la Convivència, la Salut i el Medi ambient: en positiu”, ha estat el guanyador del primer premi, valorat en 6.000 euros.

Els dos segons premis, han estat per a l‘institut Professor Broch i Llop de Vila-real i el col•legi públic Ramón Esteve de la Pobla del Duc; el col•legi Santa Cruz, de Mislata; el col•legi Eduardo López Palop, d‘Énguera; el col•legi Fundació San Vicente Ferrer i el col•legi Ausias March de la Vall d’Uixó per han estat els guanyadors dels quatre tercers premis.

Autor: José Antonio Moreno Nieves Enviar correo al redactor