Instituto de Enseñanza Secundaria Enric Valor

IDIOMAS

Noticia

Tornem a les classes.

10/01/2022

Imagenes Noticia
2022

Estimat alumnat, bon any

Hui, hem tornat a obrir les portes del centre, però com sabeu la situació epidemiològica en Castalla és complicada i el repunt de casos positius ens obliga a extremar les precaucions, per evitar encara més contagis i contribuir a que el centre siga un espai segur.

Per aquest motiu no podem oblidar les mesures sanitaries contemplades al pla de contingència del Centre i que aquest propers dies hem de respectar encara més si cap:

* NO acudiu al centre si es presenta a casa qualsevol simptomatologia (febre, tos, sensació de falta d'aire, mal de gola, pèrdua de l'olfacte, pèrdua del gust, dolors musculars, diarrees, dolor toràcic o cefalea) que poguera estar associada amb la COVID-19. 

* NO acudiu al centre si esteu a l'espera dels resultats de la prova PCR.

* Si es produeix la confirmació amb infecció activa per COVID-19, la persona o els familiars informarà el centre educatiu del resultat de prova positiva, el més aviat possible.

* Al centre es respectarà l'etiqueta respiratòria, es mantindrà la distància de seguretat i higiene de mans. Pel bé de totes i tots, sigueu escrupolosos en el compliment de les mesures sanitàries al centre.

* Si és necessari habilitarem classes per videoconferència, a més de les plataformes que ja estan utilitzant-se, per a garantir la continuïtat en les tasques educatives.?

Sense la vostra col·laboració no serà possible que l'activitat lectiva es desenvolupe amb la major normalitat possible.

Esperem que els Reis Mags hagen vingut carregats de salut.

Ana G. Alvite 
Directora
IES ENRIC VALOR

Autor: Joan Camarasa Vendrell Enviar correo al redactor

Volver