Instituto de Enseñanza Secundaria Enric Valor

IDIOMAS

Galeria

Jubilacions a l’Enric Valor.

06/07/2023

Moltes gràcies en nom de tota la comunitat educativa, i feliç jubilació.

Jubilacions a l’Enric Valor. Enguany, curs 2022-2023, s’han jubilat quatre membres del claustre del nostre centre. I el cursos anteriors ho feren quatre més.
Els i les nostres companys/ es són Joande Mira de filosofia, José Antonio Moreno de geografia i història, Carmen Vidal de castellà i Pilar Climent de francès, Mari Àngels Rico i Salu Berbegal de matemàtiques i abans Francesc Cerdà de física i química i Maria Martí de valencià.

Tots ells han fet classe a l’Enric Valor amb dedicació i compromís, mirant sempre per la millora acadèmica i humana. Han aportat idees novedoses que han implementat millores wn diferents àmbits, tenint sempre com a objectiu el benefici de l’alumnat.

Joande Mira i José Antonio, Mari Àngels Rico i Salu Berbegal a més, van exercir eficientment els càrrecs directius, José Antonio i Carmen han estat excel.lents tutors incomptables vegades, i han dut endavant moltíssims projectes per a l’alumnat durant dècades al centre, de convivència i mediació entre altres. Pilar, per la seua part, ha participat en molts projectes i en la vida diària del centre.

Seria inacabable esmentar tots els seus assoliments i reptes que han fet realitat a l’Enric Valor. Potser el que més il.lustre el seu pas pel nostre centre és que han deixat empremta en generacions i generacions d’alumnat de Castalla i que ja formen part de la memòria col.lectiva d'aquesta ciutat.

Moltes gràcies en nom de tota la comunitat educativa, i feliç jubilació.

Autor: IES Enric Valor Enviar correo al redactor